Darujte zážitok...

DARUJTE FILMOVÝ ZÁŽITOK - Obdarujte svojich blízkych darčekovou kartou Mlyny Cinemas.

Hľadáte ideálny darček pre filmových fanúšikov? Darujte svojim blízkym darčekovú kartu Mlyny Cinemas, ktorú môžete zakúpiť v rôznych hodnotách. Obdarovaný ju môže využiť na nákup vstupeniek i na platbu občerstvenia v našom bufete. 

Výhodou darčekovej karty je to, že výber filmu ostáva na obdarovanom a vy tak máte istotu, že ho váš darček určite poteší.

Darčekovú kartu ponúkame v tlačenej i digitálnej podobe. Tlačená darčeková karta je v ponuke v pokladni Mlyny Cinemas. Výhodou virtuálnej darčekovej karty je, źe ju zakúpite z pohodlia domova. 

Platnosť tlačenej aj virtuálnej darčekovej karty je 1 rok od jej kúpy

VIRTUÁLNA DARČEKOVÁ KARTA   

Virtuálnu darčekovú kartu môžete zakúpiť v rôznych hodnotových intervaloch. Karta je digitálna, takže ju so sebou môžete nosiť vždy vo svojom smartfóne, nie je potrebné ju vytlačiť. 

Kartu môže obdarovaný využívať na platby za vstupenky na filmové predstavenia podľa svojho výberu i na platbu občerstvenia v bufete. 

10 €

15 €

20 €

30 €

40 €

50 €

 

.Vśeobecné obchodné podmienky nákupu darčekovej karty. Kúpou darčekovej karty kupujúci súhlasí s nasledovnými podmienkami: 

    1. Platobné prostriedky na darčekovej karte je možné využiť na kúpu vstupeniek do multikina Mlyny Cinemas Nitra a na nákup občerstvenia v bufete Mlyny Cinemas.
    2. Platnosť tlačenej aj virtuálnej darčekovej karty je 1 rok od jej kúpy. Darčeková karta po stanovenom limite stráca svoju platnosť.
    3. Platnosť darčekovej karty nie je možné v prípade jej nevyužitia predĺžiť. Výnimkou je nemožnosť využiť kartu z dôvodu obmedzenia prevádzky kina.
    4. Hodnota nevyužitej darčekovej karty sa nevracia, ani nekompenzuje žiadnym spôsobom.
    5. Z darčekovej karty sa nevydáva.
    6. Platobné prostriedky na darčekovej karte nie je možné zameniť za hotovosť, alebo bezhotovosť.